Centrale Verwarming

Heeft u problemen met uw centrale verwarming of zou u een nieuwe willen laten installeren? Dan bent u bij Loodgieter Borne aan het juiste adres! Wij repareren en installeren centrale verwarmingen zodat u weer lekker van de warmte kunt genieten.

Boiler Installatie

Onze ervaren loodgieters installeren graag uw nieuwe boiler bij u thuis, ook hebben zij veel kennis in de reparaties van boilers. Kunt u een extra handje gebruiken? Neem dan contact op met Loodgieter Borne of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Keukens & Badkamers

Bent u net verhuisd of gaat u verbouwen? Of is er simpel weg iets in uw keuken of badkamer kapot dat gerepareerd moet worden? Loodgieter Borne helpt u graag! Wij zijn gespecialiseerd in alles omtrent keukens en badkamers en we staan voor u klaar.

Gas & Olie Veiligheid

Uw veiligheid is onze prioriteit! Daarom bieden wij een dienst aan die de veiligheid van uw gas & olie te controleren. Wij zouden de veiligheid indien nodig kunnen. verbeteren en advies geven over hoe u dit kunt onderhouden.

Afwatering Service

Wilt u ook zo graag de voetjes droog houden? Regenwater moet natuurlijk goed afgevoerd worden en dat kunnen wij mooi voor u regelen! Onze loodgieters hebben veel ervaring in het afvoeren van water en helpen u met alle plezier.

Afvoer Reiniging

Heeft u last van een verstopping in uw gootsteen of in uw toilet? Geen paniek! Loodgieter Borne kunt dit voor u oplossen. Voor onze professionele loodgieters is die een dagelijkse taak en kunnen dit in een mum van tijd voor u oplossen.

Water Voorziening

Uw watervoorziening is een essentieel onderdeel van de gebouwen techniek. Of het nou gaat om een woning, bedrijfspand of renovatie, watervoorziening is altijd belangrijk. Heeft u problemen met uw watervoorziening? Neem gerust contact met ons op!

Gas Lek Detectie

Een gaslek kan levensgevaarlijk zijn, er gebeuren nog steeds regelmatig ongelukken terwijl dit wel te voorkomen is. Laat Loodgieter Borne uw veiligheid garanderen door ons in te schakelen bij alles omtrent gaslekken.

Loodgieter Service

Voor alle loodgieter gerelateerde problemen kunt u ons inschakelen! Heeft het haast? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Heeft u wat meer tijd over? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website!

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op